Contact Us

Hebei Jinmai Casting Co., Ltd

Address

Zhandao Malleable Iron Zone, kutha Shijiazhuang, provinsi Hebei, China

telpon

0086-311-87036110

0086-13833393902

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

Ana: 10am kanggo 2pm

Minggu: Ditutup

Arep digarap US?

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita