Contact Us

Hebei Jinmai casting Co., Ltd

alamat

Zhandao Malleable Beusi Parabot, kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei Province, Cina

Surélék

telepon

0086-311-87036110

0086-13833393902

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami