• 30 years of experience produksi

    30 years of experience produksi

    2000 ton output saben sasi

  • 12 taun pengalaman kaca

    12 taun pengalaman kaca

    tim dodolan layanan hasrat

  • kontrol 100% kabeh proses produksi

    kontrol 100% kabeh proses produksi

    test meksa 100%

Products Bintang

Hebei JINMAI Casting CO., LTD., Kang dijenengi LUQUAN ZHANDAO QIAOXI malleable IRON Fittings PIPE CO., LTD., Iki pisanan dibangun ing taun 1988, lan didegaké ing 1998with investasi saka ¥ 360 pabrik million.Our Staff luwih saka 1000 wong ana , kang dumunung ing Zhandao Malleable Iron Zone, Shijiazhuang City, Luquan District .Covering area 40 ewu posisi meters.Our kothak utama lan wis lalu lintas trep.

 

 

Read More

Baru

Tampilan Whatsapp Online Chat!