Carbon steel flanges

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
bahan:
beusi
Technics:
casting
tipe:
Flange
Tempat Asal:
Hebei Province, Cina (Daratan)
Jumlah modél:
321
Ngaran brand:
NPT
sambungan:
awewe
Wangun:
sarua
Kode sirah:
sagi genep
aplikasi:
gas minyak cai
ukuran:
1/2 "~ 6"
kakuatan regangan:
> = 330N / MM
Sertipikat:
ISO 9001: 2008
prsssure gawe:
1.6Mpa
teu karasa:
<= HB180
baku:
BSP
perlakuan beungeut:
Panas dipped Galvanized
thread:
DIN BS NPT
ngaran:
flanges
SupplyAbility
2000 Ton / ton per Bulan
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
karton withpallet, kantong plastik, karton atawa sakumaha per pamundut anjeun.
palabuhan
Tianjin
Waktos prosés :
30-45days

Panjelasan Produk

 Ngaran produk: flanges Karbon baja

kategori produk

fittings pipe beusi Malleable

jenis

Elbows, tees, crosses, Sockets, Nipples Bushings, Union, Bends, Backnuts, midang

pagawean

Panas dipped Galvanized, Electtro Galvanized, Hideung

ukuran

1/8 "-6"

merek

QIAO, QXM, CWD

Sertipikat

ISO9001, BV TUV

wujud

Polos, Banded, Beaded

jenis sambungan

Jalu, bikang, jalu & bikang

ukuran

En 10242, ASME B 16,3, ISO 49, BS 143, SI255, ES 888

Malleable Bahan Beusi

K 350 ~ 10, KTH300 ~ 06 k 330 ~ 08 Hideung Heart

Thread Standar

ISO 7/1, NPT ANSI B1.20.1, DIN 2999

data mékanis

jeung kinerja

Tensile kakuatan> 330N / mm 
tekanan Gawe geus 1.6Mpa 
tekanan Test nyaeta 2.4Mpa 
karasa <HB180 
Elongation> 10%

Suhu bisa dipake: -20 nepi ka 300 gelar

pak-pakan

karton withpallet, kantong plastik, karton atawa sakumaha per pamundut anjeun. 
Ukuran karton: 470 * 305 * 195

aplikasi

fittings ieu loba dipaké salaku beungkeut tina pipa keur angkutan cai, minyak, hawa, gas, jsb.

Urang ogé bisa ngahasilkeun nurutkeun pangabutuh anjeun.

certifications


 

Bungkusan & pengiriman barang

 

Layanan kami

  Bisa ngaropéa karton Usuk bungkusan.

FAQ

 Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?

A: Urang aya pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 30-45days.

Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?

A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang.

 

Ngundeur sakumaha PDF

-->

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Related products