Carbon steel flanges

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Material:
Iron
Technics:
Casting
Koleksi:
flange
Panggonan Asal:
Hebei, China (Mainland)
Panggil Model:
321
Jeneng merek:
NPT
sambungan:
Female
bentuk:
witjaksono
Kode Kepala:
hexagon
aplikasi:
gas lenga banyu
Size:
1/2 "~ 6"
kekuatan tensile:
> = 330N / MM
certificate:
ISO 9001: 2008
prsssure apa:
1.6Mpa
atose:
<= HB180
Standard:
BSP
perawatan lumahing:
Hot Dipped Galvanized
thread:
DIN BS NPT
jeneng:
flanges
SupplyAbility
2000 Ton / ton saben Wulan
Packaging & Delivery
Details Packaging
karton withpallet, tas plastik, karton utawa minangka saben penjenengan.
Port
TIANJIN
Lead Wektu :
30-45days

Description Product

 jeneng produk: flanges Carbon baja

kategori Product

fittings pipe wesi Malleable

jinis

Elbows, Tees, Crosses, Sockets, Penthil bushings, Kumpulan, Bends, Backnuts, Caps

Finishing

Hot Dipped Galvanized, Electtro Galvanized, Black

ukuran

1/8 "-6"

Brands

Qiao, QXM, CWD

certificate

ISO9001, BV TUV

wangun

Plain, Banded, Manik

jinis sambungan

Bay, Bayan, lanang & Female

ukuran

EN 10242, ASME B 16,3, ISO 49, BS 143, SI255, ES 888

Malleable Bahan Iron

KTH 350 ~ 10, KTH300 ~ 06, KTH 330 ~ 08 Black Heart

Utas Standard

ISO 7/1, NPT ANSI B1.20.1, DIN 2999

data Teknik

lan kinerja

Tensile kekuatan> 330N / mm 
meksa Makarya iku 1.6Mpa 
meksa Test punika 2.4Mpa 
atose <HB180 
Elongation> 10%

Suhu apa: -20 kanggo 300 degree

packing

karton withpallet, tas plastik, karton utawa minangka saben penjenengan. 
ukuran karton: 470 * 305 * 195

aplikasi

fittings sing digunakake digunakake minangka keterkaitan saka pipo kanggo transportasi banyu, lenga, online, gas, etc.

Kita uga bisa gawé miturut kabutuhan.

sertifikasi


 

Packaging & Shipping

 

Layanan kita

  Bisa selaras karton pallet packaging.

FAQ

 Q: Apa dagang perusahaan utawa Produsèn?

A: Kita pabrik.

Q: Suwene wektu pangiriman Panjenengan?

A: Umumé iku 30-45days.

Q: Apa sing nyedhiyani conto? iku free utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa kurban sampel kanggo daya free nanging ora mbayar biaya barang.

 

Pancapilar

-->

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    Related products