Hebei Jinmai casting Co., Ltd baris hadir The 124th Canton Fair

The 124th Canton Fair bakal diayakeun di Guangzhou on 15 Oktober 2018.

Hebei Jinmai casting Co., Ltd. mangrupakeun produsén ngarah industri pas pipe beusi malleable.

fittings pipe kami geus undergone Citatah kualitas rigorous. Tilu seri béda téh di jalur kalawan BS Standar NPT na DIN Standar.

Leuwih ti 30 taun pangalaman produksi, diekspor ka leuwih ti 40 nagara sakuliah dunya. kualitas produk geus dipikawanoh ku dunya!

konsumén anyar jeung heubeul Wilujeng sumping di buka stan kami uninga ngeunaan produk na pabrik urang 

AFWF


waktos pos: Aug-07-2018
WhatsApp Online Chat !