2.4 Mpa Tés tekenan 1/2 "casting pipe Flange pas

2.4 Mpa Tés tekenan 1/2 "casting pipe Flange pas

Pondok Description:

Overview Quick Details Size: 1/2" 3/4", 1/2"-6" Material: malleable iron Standard: BS Place of Origin: Hebei, China (Mainland) Model Number: 322 Brand Name: QIAO Standard or Nonstandard: Standar...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
ukuran:
1/2 "3/4", 1/2 "-6"
bahan:
beusi malleable
baku:
BS
Tempat Asal:
Hebei Province, Cina (Daratan)
Jumlah modél:
322
Ngaran brand:
QIAO
Baku atanapi Nonstandard:
standar
Sertipikat:
ISO 9001 BV SGS
Produksi Kamampuhan:
2000 ton per bulan
tekanan gawé:
1.6MPa
tekanan nguji:
2.4 Mpa
teu karasa:
<HB150
Kakuatan regangan:
> 330N / MM
tipe:
Banded, Userboxtop, Beaded
Useness:
loba dipaké disambungkeun kana pipa cai, minyak, gas jeung saterusna
Anjeun pabrik:
nuhun
SupplyAbility
2000000 Piece / Potongan per Bulan 1/2 "pipe flange pas
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
palabuhan
Tianjin
Waktos prosés :
Shipped dina 7 dinten saatos mayar

2.4 Mpa Tés tekenan 1/2 "casting pipe Flange pas



NO. 322 Flange

ukuran

1/2 "-6"

Sertipikat

ISO 9001 BV SGS

Kamampuhan produksi

2000 ton per bulan

tekanan gawé

1.6MPa

tekanan nguji

2.4 Mpa

teu karasa

<HB150

Kakuatan regangan

> 330N / MM

ngetik

Banded, Userboxtop, Beaded

Useness

loba dipaké disambungkeun kana pipa cai, minyak, gas jeung saterusna

Anjeun pabrik

nuhun

 



 


1) kiriman ajakan: ku garis pengiriman barang reputed sarta dokumén profésional

2) poto kargo: sateuacan na sanggeus loading kana wadahna

3) packing: anyar jeung kuat packing seaworthy; sakumaha pamenta husus meuli urang

4) jasa pangalusna sanggeus kiriman ku email

5) email eupan balik sanggeus pamaké tungtung narima kargo nu

6) tawaran layanan dina 24 jam x 365 dinten



 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !