• 30 taun pangalaman produksi

    30 taun pangalaman produksi

    2000 ton kaluaran per bulan

  • 12 taun pangalaman ékspor

    12 taun pangalaman ékspor

    Tim jasa jualan gairah

  • kontrol 100% sagala proses produksi

    kontrol 100% sagala proses produksi

    test tekanan 100%

Produk Artikel

Hebei JINMAI casting CO., LTD., Anu ngaranna LUQUAN ZHANDAO QIAOXI MALLEABLE beusi fittings pipe CO., LTD., Munggaran diwangun dina taun 1988, sarta diadegkeun dina 1998with investasi di ¥ 360 pabrik million.Our staf leuwih ti 1000 urang aya , anu perenahna di Zhandao Malleable Beusi Parabot, Shijiazhuang Kota, Luquan District .Covering hiji aréa 40 sarébu posisi meters.Our pasagi nyaeta khu sarta boga lalulintas merenah.

 

 

Maca deui

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !