dn15 BS standar pipe galvanized cagak fitting karo 4 bolongan samberan

dn15 BS standar pipe galvanized cagak fitting karo 4 bolongan samberan

Short Description:

Overview Quick Details Size: 1/4"-4", 1/4"-4" Material: malleable iron Standard: BS Place of Origin: Hebei, China (Mainland) Model Number: 321 Brand Name: QIAO Standard or Nonstandard: Standard ...


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Size:
1/4 "-4", 1/4 "-4"
Material:
wesi malleable
Standard:
BS
Panggonan Asal:
Hebei, China (Mainland)
Panggil Model:
321
Jeneng merek:
Qiao
Standar utawa nonstandard:
Standard
lumahing:
galvanized / ireng
item:
flange
Standar:
BS. ANSI.NPT.DIN
Certification:
ISO9001 & BV
Strength tensile:
≥300N / MM
Meksa apa:
1.6Mpa
paket cagak:
ing cartons utawa tas karo pallets
sambungan:
wadon
test:
test meksa 100%
SupplyAbility
2000 Ton / ton saben Wulan
Packaging & Delivery
Details Packaging
Port
Tianjin Xin'gang
Lead Wektu :
ing 30 dina sawise prabayar

dn15 BS standar pipe galvanized cagak fitting karo 4 bolongan samberan

 

 

Description Product

 

 

 


 

produk liyane:


Packaging & Shipping

 

1. Packaging: kothak, cartons, pallets. 

                              packing utama: tas plastik.

2.Shipping: ing 30 dina sawise prabayar.


 

 

Layanan kita

 

1. Kita nampa OEM.
2.If perlu, kita bisa ngirim sample produk kita.
3.If perlu, sampeyan bisa bukak pabrik kita.

 

 

Informasi Company

 

 

Hebei Jinmai Casting Co., Ltd.

kaluwihan

A. Cover area 32 ewu meter;

    Kanthi investasi luwih saka $ 13 yuta;

    Kuwat (2000+ ton / sasi) output.

 

B. Lanjut produksi peralatan lan teknologi, kayata baris produk otomatis, otomatis 

nangani line wedhi produksi, mesin injeksi plastik, lan semi-otomatis ngecor horisontal 

baris, trowongan Tipe pawon kang gawe kukuh lan instrument testing pas lan ing.

 

C. Kita liwati certificate saka ISO9001 & BV.

 

D. Kita bisa gawé malleable fittings pipe wesi miturut gambar lan conto saka pelanggan.

 

E. Kita wis ngekspor kanggo luwih saka 8 taun lan duwe net marketing gedhe karo luwih saka 300 agen ing China, lan bisa nyedhiyani sampeyan produk paling kita lan paling lengkap  layanan.

    Produk kita sade uga ing Mid wétan, Rumania, Poland, Paling Eropah Country, Columbia, Ecuador, Paling Amerika Latin, Amerika Selatan Country.

 

F. 100% test online meksa sadurunge packing, kanggo mesthekake kualitas.

Wong-wong sing paling apik, nggawe produk sing luwih apik.

 



FAQ

 

Produk 1.about: kita bisa produk miturut desain khusus.
2.about shipping: within 30 days after the prepaid
3.our certification: ISO9001&BV
4.our contact:
                  Tel: 0086-0311-87036110
                  Fax: 0086-031187873733
                  http://www.qxmic.com
                  http://www.hebeimalleable.en.alibaba.com

Yen kasengsem ing produk kita, pls aran gratis kanggo hubungi kita kapan,

kita padha bungah kanggo nyedhiyani sembarang detailed info luwih perlu.

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk