Prakawis kita - Hebei Jinmai Casting Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Hebei JINMAI Casting CO., LTD.

12568956

Hebei JINMAI Casting CO., LTD., Kang dijenengi LUQUAN ZHANDAO QIAOXI malleable IRON Fittings PIPE CO., LTD., Iki pisanan dibangun ing taun 1988, lan didegaké ing 1998with investasi saka ¥ 360 pabrik million.Our Staff luwih saka 1000 wong ana , kang dumunung ing Zhandao Malleable Iron Zone, Shijiazhuang City, Luquan District .Covering area 40 ewu posisi meters.Our kothak utama lan wis lalu lintas trep.

Our company wis kapasitas produksi kuwat, We are perusahaan profesional ing ngembangaké lan mrodhuksi ing Qiao Brand, QXM Brand, CWD Brand, karo standar Inggris, standar Amérika lan DIN standar cast fittings pipe wesi lan fitting pipe wesi malleable saka lining plastic.Our perusahaan wis pasar gedhe, kang wis meh 300 toko toko ing negara kita, kita uga ngedol kanggo Eropah, Amérika, Asia, Australasia, Afrika, kabeh ndonya.

Our company wis lulus sertifikasi kualitas ISO 9001 lan BV (FRABCE) produk Regawa wis kualitas dipercaya lan dhuwur memuji saka domestik lan manca pelanggan kita.

Ing tenet saka perusahaan wis: prodhuksi aman, njupuk kualitas pisanan, carring metu kontrak akeh, lan tetep faith.Following tenet sing, kita ngarep-arep kita bisa ngupaya pembangunan karo kanca-kanca ing ngarep lan luar negeri bebarengan


WhatsApp Online Chat !