2.4 MPa Testing Pressure 1/2 "Casting Pipe Flange Fitting

2.4 MPa Testing Pressure 1/2 "Casting Pipe Flange Fitting

Short Description:

Overview Quick Details Size: 1/2" 3/4", 1/2"-6" Material: malleable iron Standard: BS Place of Origin: Hebei, China (Mainland) Model Number: 322 Brand Name: QIAO Standard or Nonstandard: Standar...


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Size:
1/2 "3/4", 1/2 "-6"
Material:
wesi malleable
Standard:
BS
Panggonan Asal:
Hebei, China (Mainland)
Panggil Model:
322
Jeneng merek:
Qiao
Standar utawa nonstandard:
Standard
certificate:
ISO 9001 BV SGS
Produksi Kemampuan:
2000 ton saben sasi
meksa apa:
1.6MPa
meksa Testing:
2.4 MPa
atose:
<HB150
plenetan kekuatan:
> 330N / MM
Koleksi:
Banded, Plain, Manik
Useness:
digunakake digunakake disambungake menyang pipo karo banyu, lenga, gas lan ing
Apa sampeyan pabrik:
Ya
SupplyAbility
2000000 Potongan / per Month 1/2 "pipe cagak fitting
Packaging & Delivery
Details Packaging
Port
Tianjin
Lead Wektu :
Mlebukake ing 7 dina sawise pembayaran

2.4 MPa Testing Pressure 1/2 "Casting Pipe Flange Fitting



Ora ana. 322 Flange

Size

1/2 "-6"

certificate

ISO 9001 BV SGS

Kemampuan Produksi

2000 ton saben sasi

meksa apa

1.6MPa

meksa testing

2.4 MPa

atose

<HB150

kekuatan tensile

> 330N / MM

Koleksi

Banded, Plain, Manik

Useness

digunakake digunakake disambungake menyang pipo karo banyu, lenga, gas lan ing

Apa sampeyan pabrik

Ya

 



 


1) kintunan pituduh: dening baris kapal reputed lan dokumen profesional

2) photo kargo: sadurunge lan sawise loading menyang sing

3) diinget: anyar lan kuwat packing seaworthy; minangka panyuwunan khusus panuku kang

4) layanan paling apik sawise pangiriman karo email

5) email saran sawise pungkasan kedhaftar ditampa kargo ing

6) tawaran layanan ing 24 jam x 365 days



 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk