• 30 years of experience produksi

    30 years of experience produksi

    2000 ton output saben sasi

  • 12 taun pengalaman kaca

    12 taun pengalaman kaca

    tim dodolan layanan hasrat

  • kontrol 100% kabeh proses produksi

    kontrol 100% kabeh proses produksi

    test meksa 100%

Products Bintang

Hebei JINMAI Casting CO., LTD., Kang dijenengi LUQUAN ZHANDAO QIAOXI malleable IRON Fittings PIPE CO., LTD., Iki pisanan dibangun ing taun 1988, lan didegaké ing 1998with investasi saka ¥ 360 pabrik million.Our Staff luwih saka 1000 wong ana , kang dumunung ing Zhandao Malleable Iron Zone, Shijiazhuang City, Luquan District .Covering area 40 ewu posisi meters.Our kothak utama lan wis lalu lintas trep.

 

 

Read More

Baru

WhatsApp Online Chat !